دانلود مقاله بررسی اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد –کودک (CPRT) بر سبک های فرزند پروری فاطمه امیر 17 صفحهPDF📘
سایت پروژه پرو دانلود مقاله بررسی اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد –کودک (CPRT) بر سبک های فرزند پروری فاطمه امیر 17 صفحهPDF📘 بهترین کیفیت و به صورت کامل برای شما عزیزان قرار داده است.بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد–کودک (Child-Parent Relationship Therapy یا CPRT) یکی از روش های نوین در درمان مشکلات عاطفی و رفتاری کودکان است که به والدین کمک می کند تا رابطه خود با کودکشان را بهبود بخشند. این درمان به ویژه برای تغییر و بهبود سبک های فرزند پروری مؤثر است.با سایت پروژه پرو برای ادامه مطالب همراه باشید.
دانلود مقاله بررسی اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد –کودک (CPRT) بر سبک های فرزند پروری فاطمه امیرPDF
والدین سهل گیر معمولاً در برابر رفتار های منفی یا نادرست کودک واکنشی نشان نمی دهند و در نتیجه، ممکن است نتوانند مرز های واضحی برای کودک تعیین کنند. CPRT با تمرکز بر تقویت مهارت های ارتباطی، به والدین یاد می دهد که چگونه در عین محبت و همدلی، مرز های سالم و واضحی برای رفتار های کودک خود تعیین کنند.
دانلود مقاله بررسی اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد –کودک (CPRT) بر سبک های فرزند پروری فاطمه امیر
والدین بی تفاوت معمولاً به نیاز های عاطفی و روانی کودک بی توجه هستند و این می تواند به بروز مشکلات رفتاری و عاطفی در کودک منجر شود. CPRT با تقویت ارتباط و همدلی، به والدین کمک می کند تا فعالانه در زندگی عاطفی و روانی کودک حضور داشته باشند و نسبت به نیاز های او حساس شوند.
مقاله بررسی اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد –کودک (CPRT) بر سبک های فرزند پروری فاطمه امیر
____________________________
📕 نام مقاله : بررسی اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد –کودک (CPRT) بر سبک های فرزند پروری
____________________________
🖊 نویسنده : فاطمه امیر
___________________________
📃 تعداد صفحات : 17صفحه
____________________________
🏷 موضوع مقاله : روانشناسی
____________________________
مقاله بررسی اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد –کودک (CPRT) بر سبک های فرزند پروری
تحقیقات مختلف نشان داده اند که CPRT می تواند به شکل چشمگیری به بهبود روابط والد–کودک و سبک های فرزند پروری کمک کند. به ویژه، والدینی که در این روش درمانی شرکت کرده اند، گزارش داده اند که احساساتی مانند خشم، استرس و ناامیدی در آنها کاهش یافته و توانسته اند واکنش های مثبت تری به رفتار های کودکانشان نشان دهند. همچنین، در بسیاری از مطالعات، بهبود عملکرد کودکان از نظر کاهش مشکلات رفتاری و افزایش اعتماد به نفس آنها مشاهده شده است.
دیدگاه ها